Εσωτερική υδροθεραπεία αποτοξίνωση

Εσωτερική υδροθεραπεία αποτοξίνωση
01 Δεκεμβρίου 00:00 2017 Print This Article

Για να καθαρίσουμε το αίμα μας μένει ένα μέσο: το νεκρό νερό, eau distillée, το αποσταγμένο νερό, δηλαδή ελεύθερο από κάθε ζωικό οργανισμό, από κάθε χημικό αλάτι. Βρασμένο νερό δεν αρκεί, πρέπει να είναι πραγματικά νεκρό νερό, δηλ. ατμοί νερού ξανασυμπυκνωμένοι σε νερό μέσα στο οποίο κάθε ζωή και εξέλιξη είναι αδύνατος.
Για αυτό στο νερό αυτό δεν υπάρχει κατακάθι, ίζημα.
Έχει όμως μία ιδιότητα, τη διαπηδητική πίεση. Πίνοντας λοιπόν αποσταγμένο νερό χρησιμοποιούμε την πίεση αυτή για τη γρηγορότερη απόπλυση του οργανισμού μας, η οποία είναι ωφέλιμη σε όλες τις μορφές των χρονιών δηλητηριάσεων, επομένως και στην περίπτωση της υπεροξύτητας των χυμών μας καθώς και σε ανωμαλίας της ανταλλαγής της ύλης.Όταν πίνουμε υπότονο νερό, όπως είναι το αποσταγμένο νερό, τα επιθηλιακά κύτταρα που είναι στην επιφάνεια του βλεννογόνου του στομάχου, με τον καιρό πρήζονται, καταστρέφονται και πέφτουν. Η καταστροφή αυτή προκαλεί μία αναγέννηση των επιθηλιακών κυττάρων και διά τούτο κατορθώνουμε να αντικαταστήσουμε παθολογικά κύτταρα με υγιή κύτταρα, πίνοντας υπότονα νερά. Για αυτό οι γιατροί τα συνιστούν και για τη θεραπεία χρονιών γαστρικών καταρροών. Όταν πίνουμε μεγάλες ποσότητες προκαλούμε επίσης μεταβολές της ανταλλαγής της ύλης- όταν δε υποβληθούμε ταυτοχρόνως και σε μερική ή ολική ασιτεία αυξάνει η κατανάλωση του λευκώματος, καθ’ όσον μαζί με το ούρο αποβάλλεται μεγαλύτερο ποσόν ουρίας και άλλων αζωτούχων ουσιών. Στην αύξηση αυτή της ανταλλαγής της ύλης αποδίδεται η ωφέλιμη επίδραση της θεραπείας με τα υπότονα ιαματικά νερά, σε πολλά χρόνια νοσήματα όπως η αρθρίτιδα, η σύφιλης, χρόνιες δηλητηριάσεις κλπ.Στην απόπλυση αυτή του οργανισμού η κυκλοφορία του αίματος και του λέμφου γίνεται εντονότερη και έτσι κατορθώνουμε να βγουν το γρηγορότερο περισσότερες βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό μας.
Το νερό αυτό πιέζει, τρόπον τινά παρενοχλεί τα διάφορα άλατα και οξέα και γενικώς τις ξένες ουσίες και στοιχεία που ξένα με τη σύσταση του αίματος, φτάσανε και μπήκαν με τον ένα ή άλλον τρόπο στο αίμα, όπου λιμνάζουν και το επηρεάζουν, ώστε τα όργανά μας εξασθενίζουν. Μέσα σε 10 έως 20 λεπτά η πίεση του νερού μεταβιβάζεται στο αίμα.
Με το στύψιμο αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε τόσο, ξεπλένουμε τον οργανισμό μας, το αίμα μας.Όλα τα μεταλλικά νερά, ακόμη και των ιαματικών πηγών δεν μπορούν να μας προσφέρουν μια τόσο μεγάλη υπηρεσία. Το ένα η το άλλο μπορεί να επιδράσει στο συκώτι ή το στομάχι, ή τα νεφρά ή σε οποιοδήποτε άλλο όργανο. Αλλά πρώτον χρειάζονται 3-4 ώρες έως ότου διαπεράσουν τον οργανισμό, έπειτα καταθέτουν και άλλα άλατα τα όποια παρακωλύουν τον οργανισμό μας, — ο όποιος είναι που είναι νωθρός, — ακόμη περισσότερο στην λειτουργία του.
Χρειάζεται λοιπόν καθαρό νερό, απαλλαγμένο τελείως από άλατα, απολύτως νεκρό, άοσμο και χωρίς καμία γεύση, αποσταγμένο νερό. Διότι η επιτυχία εξαρτάται από τη βαρύτητα, το ειδικό βάρος, τη πίεση του νερού. Τώρα αν θα το πίνουμε γρήγορα η αργά ζεστό η κρύο, δεν έχει μεγάλη σημασία. Αυτό το κανονίζει ο καθένας σύμφωνα με το γούστο του, την κατάσταση του, την ιδιοσυγκρασία του. Το κύριο είναι να επιτύχουμε την χρειαζούμενη πίεση. Για αυτό πίνουμε κάθε φορά περί τα 100 δράμια νερό, ολόκληρη δε την ήμερα 2 – 2 ½ οκάδες περίπου (2,5 με 3,2 κιλά περίπου). Το ποσό αυτό πίνετε εύκολα, άμα το μοιράσουμε κατάλληλα σε όλο το διάστημα της ημέρας.

 • Μόλις ξυπνήσουμε το πρωί, πίνουμε αμέσως το πρώτο ποτήρι των 100 δραμιών (180 γραμμάρια) νερό. Εάν τα νεύρα μας και το συκώτι μας είναι εξασθενημένα, προτιμούμε να πάρουμε το νερό ζεστό, τόσο ζεστό, ώστε μόλις να μπορούμε να το πίνουμε λίγο λίγο. Έως ότου να πλυθούμε, να κάνουμε τις ασκήσεις μας, να ντυθούμε δηλ. επί μία ώρα περπατούμε ξυπόλυτοι. Εάν έχουμε στη διάθεση μας γρασίδι τρέχουμε επί 10 λεπτά της ώρας ξυπόλυτοι επάνω στο βρεμένο χορτάρι, κατόπιν παίρνουμε ένα ζεστό ποδόλουτρο ή τουλάχιστο τρίβουμε τα πόδια μας με ζεστό μάλλινο πανί και κατόπιν με τα χέρια τουλάχιστον με όση αγάπη θα ξυστρίζαμε το άλογο μας. Κατόπιν πασπαλίζουμε τα πόδια μας με λίγη σκόνη τάλκ από την οποία σκορπάμε και μέσα στις κάλτσες.
 • Εν τω μεταξύ είναι καιρός να πάρουμε το 2ο ποτήρι των 100 δρ. νερό, πάντα προτού προγευματίσουμε εάν εξακολουθούμε να παίρνουμε πρόγευμα.
 • Μετά δύο ώρες παίρνουμε το 3ο ποτήρι.
 • Το μεσημέρι προ του φαγητού παίρνουμε το 4ο ποτήρι και κατόπιν καθόμαστε στο τραπέζι.
 • Δύο ώρες μετά το φαγητό παίρνουμε το 5ο ποτήρι.
 • Μετά δύο ώρες παίρνουμε το 6ο ποτήρι προτού πάρουμε το πρόδειπνο μας, αν εξακολουθούμε οπωσδήποτε να προ δειπνούμε.
 • Προ του δείπνου, δηλ. στις 6 η ώρα απάνω κάτω παίρνουμε το 7ο ποτήρι νερό και κατόπιν δειπνούμε, αν έχουμε ακόμη όρεξη.
 • Μετά δύο ώρες, δηλ. στις οκτώ περίπου παίρνουμε το 8ο ποτήρι.
 • Πριν πέσουμε να κοιμηθούμε το 9ο ποτήρι. Μας παίρνει τότε μακάριος ύπνος και ονειρευόμαστε πως περνούμε ποτάμια και καταρράχτες, τον Ιορδάνη και το Νείλο.
 • Και τώρα μας έρχεται φυσικά το ερώτημα τι πρέπει να τρώμε ή και να πίνουμε ακόμη, κατά την διάρκεια της υδροθεραπείας αυτής;
  Ότι και όσο θέλουμε. Μα αν επιθυμούμε πραγματικά να φθάσουμε σε ανώτερο επίπεδο, έχουμε διακόψει από την αρχή της πρώτης κούρας, κάθε σχέση με τα κρέατα , τα παστά, τα ποτά, τον καπνό. Όλα τα άλλα επιτρέπονται, αρκεί να μην χάνουμε από τα μάτια μας τον κύριο σκοπό της κούρας, να πίνουμε κάθε δύο ώρες και πάντα προ του φαγητού το ποτήρι των 100 δραμιών αποσταγμένο νερό. Όλα τα άλλα τα κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά και υπ’ ευθύνη μας. Κάθε ένας ενεργεί ελεύθερα αναλόγως της καταστάσεώς του και του βαθμού της πνευματικής του αναπτύξεως. Ένας εξελιγμένος θα πραγματοποιήσει και θα επιτύχει πολλά, ενώ από έναν που βρίσκεται στα κάτω κάτω σκαλοπάτια της εξελίξεως δεν περιμένουμε πολλά πράγματα. Δεν πρέπει μόνον να ξεχνάμε ότι όσο περισσότερο τρώμε, τόσο οι συνέπειες θα είναι μεγαλύτερες. Γρήγορα όμως θα ανακαλύψουμε ότι όταν ρίχνουμε στο στομάχι μας 100 δράμια αποσταγμένο νερό, είναι προτιμότερο να παραιτηθούμε από το πρόγευμα.Μέσα σε τρεις ήμερες βλέπουμε ότι μερικά φαγητά δεν μας τραβάν πλέον, ενώ ορεγόμαστε άλλα τα οποία πριν δεν μας τραβούσαν καθόλου. Αφήνουμε τότε να οδηγηθούμε από το ένστικτο αυτό. Θέλουμε ένα λεμόνι ή μια μπανάνα τα παίρνουμε. Θέλουμε να προσθέσουμε, αφρόκρεμα, έχει καλώς, όχι όμως ζάχαρη, προτιμότερο λίγο αλάτι. Εάν η εσωτερική φωνή ζητεί μήλα τριμμένα στον τρίφτη με αφρόκρεμα, ψημένο ψωμί με μαρμελάδα, ψωμί με βούτυρο, ψητές πατάτες, έχει καλώς. Η όρεξή μας θα δαμαστεί γρήγορα. Εν πάση περίπτωση θα γίνουμε λιτότερη.Δεν περνάει πολύς καιρός και αρχίζουν να μας τραβούν τα σιτηρά : πλιγούρι, κουρκούτι, βρόμη και παρόμοια. Επειδή όμως όλη μας η προσοχή στρέφεται στο πως θα γλυτώσουμε από την αρρώστια, παίρνουμε σε κάθε φαγητό ένα κουτάλι της σούπας Agar-Agar. Εάν θέλουμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα, παίρνουμε ακόμη κάθε βράδυ ένα κουταλάκι του γλυκού λειχήνα Ισλανδίας τον κόβουμε ψιλό ψιλό, τον ρίχνουμε σε ένα φλιτζάνι, το οποίο γεμίζουμε με ζεματιστό νερό και το πίνουμε μαζί με το ίζημα.
  Εάν το μεσημέρι ορεχθούμε σούπα ή ρύζι με σάλτσα ντομάτα, πατάτες και ραπανάκια, σαλάτα από αγγούρι, ντομάτα, πιπεριές κλπ. τα παίρνουμε ή όλα ή κατά εκλογή. Δεν υπάρχει φόβος να παραφάμε, διότι το νερό που ήπιαμε προηγουμένως, γεμίζει αρκετά το στομάχι. Και το βράδυ η εκλογή μας είναι ελεύθερη να φάμε καρπούζι ή πεπόνι, φιδέ ή σπαγέτο, κολοκυθάκια ψημένα ή πουρέ, αυγά, αφρόκρεμα ζεστό γάλα κτλ.Γρήγορα όμως θα αντιληφθούμε ότι λίγα φαγητά αρκούν να μας χορτάσουν. Από μέρα σε μέρα τρώμε λιγότερο, σε λίγο μας φθάνει το μισό και τέλος το τρίτο από πρώτα. Σε λίγες εβδομάδες έχουμε μάθει να εκλέγουμε τα φαγητά που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μας. Μετά 5-7 εβδομάδες αισθανόμαστε σαν να αναγεννιόμαστε, σαν να ζούμε μία νέα ζωή. Ακόμη σε τρεις ημέρες μέσα, αισθανόμαστε την κάθαρση και κάποια ανανέωση της κυκλοφορίας. Στην κούρα αυτή δεν χάνουμε βάρος, μάλλον κερδίζουμε.
  Όσο καθαρίζεται το αίμα, τόσο αυξάνει το βάρος των κυττάρων του σώματός μας.
  Εάν όμως το βάρος μας αρχίζει να γίνεται υπερβολικά μεγάλο, απλοποιούμε την δίαιτά μας ή μάλλον τα φαγητά μας, αφήνουμε το βούτυρο ή και το λάδι ακόμη.
  Το ωραίο σε αυτή την κούρα είναι ότι δεν χρειάζονται οδηγίες και ερωτήσεις αλλά απλή εκτέλεση. Τα άλλα έρχονται μόνα τους, αρκεί μόνο να επιμείνουμε σε αυτή. Σκεπτόμαστε καθαρότερα και εκτελούμε με ευχαρίστηση τις αναπνευστικές μας ασκήσεις. Εξελισσόμενοι, αρχίζουμε να έχουμε δικές μας σκέψεις, αντί να ρωτούμε διαρκώς· έτσι αποκτούμε την ανεξαρτησία της σκέψεως. Αρχίζουμε τότε να απορρίπτουμε κάμποσα, που άλλοτε θεωρούσαμε ως ορθά. Η κούρα λοιπόν είναι πολύ απλή και εύκολη και δεν υπάρχει φόβος να κάμουμε σφάλματα. Το θαυμάσιο όμως είναι ότι χωρίς να απαιτεί κανέναν ασκητισμό μας παρέχει τα μεγαλύτερα ωφελήματα.Και είμαστε απολύτως πεπεισμένοι δια την επιτυχία της υδροθεραπείας, είτε την κάνουμε για το αδύνατό μας στομάχι , είτε διότι το συκώτι δεν λειτουργεί καλά, ή η κλιμακτιριακή εποχή μιας γυναίκας της παρέχει ενοχλήσεις, ή τα πνευμόνια ή τα νεύρα αρνούνται να προσφέρουν υπηρεσία, ή η καρδιά δεν εργάζεται όπως πρέπει, ή αναφαίνονται έλκη ή αρχίζουν να προβάλλουν την ειδεχθή τους μορφή καλοήθεις ή κακοήθεις όγκοι, ο καρκίνος κλπ.
  Εκείνο που δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν οι συνταγές, οι οδηγίες, οι συζητήσεις, τα φάρμακα, το κατορθώνει η υδροθεραπεία από την τρίτη ημέρα της κούρας ακόμη, διότι σε αυτό το λίγο διάστημα το αίμα αρχίζει να καθαρίζει, ενώ τα φάρμακα διεγείρουν και ερεθίζουν τα όργανα, δεν καθαρίζουν όμως το αίμα. Ταυτοχρόνως η κούρα αυτή είναι όχι μόνο ο ευκολότερος, αλλά και ο φθηνότερος τρόπος να απαλλαγεί κανείς από τα πάσης φύσεως ενοχλήματα του.
  Όλες οι αρρώστιες υποχωρούν γενικώς δε δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε στο αποσταγμένο νερό- όποιος θέλει, μπορεί να προσθέτει 6-12 σταγόνες λεμόνι (όχι περισσότερο) ή ένα κουταλάκι του γλυκού σταφυλόζουμο ή πορτοκαλόζουμο αναλόγως της εποχής. Στα νευρικά νοσήματα συνιστάται ταυτόχρονα με την υδροθεραπεία να ζει κανείς από Puffmais, κοινώς μπαμούκα (ποπ-κορν), δηλαδή από αραβόσιτο.Η διάρκεια της υδροθεραπείας δεν είναι η ίδια σε όλους τους αρρώστους- ακόμα δε, είναι ανάλογη με την κατάσταση, την ιδιοσυγκρασία, το είδος της αρρώστιας και το σκοπό που επιδιώκουμε με την κούρα. Μέσα σε τρείς μέρες το χρώμα του δέρματος γίνεται καθαρότερο και ροδαλότερο, σε όλο δε το σώμα έχομε κάποιο αίσθημα ελαφρότητας. Σε 2 ή 3 εβδομάδες τα μάτια καθαρίζουν και γυαλίζουν.Σκεπτόμαστε καθαρότερα και ερεθιζόμαστε λιγότερο. Σε τρεις εβδομάδες οι ισχνοί παχαίνουν κατά τι, οι δε παχύσαρκοι γίνονται λεπτότεροι, διότι η ισχνότητα καθώς και η παχυσαρκία είναι παθολογικοί καταστάσεις που οφείλουν να εξαλειφθούν και να κάνουν θέση στο κανονικό. Στα οξέα ή λοιμώδη νοσήματα, δηλ. εκείνα που έρχονται με πυρετό, αρκούν συνήθως τρεις εβδομάδες και σε άλλες περιπτώσεις πέντε εβδομάδες. Εάν εξακολουθήσουμε την κούρα επί 5 έως 12 εβδομάδες, 65% των ασθενειών φεύγουν σε αναζήτηση πιο φιλόξενης κατοικίας, αλλά και οι άλλες 35% υποχωρούν εάν κατανοήσουμε να προσαρμοσθούμε με μία ορθή φυσική δίαιτα.Όταν τελειώσουμε την υδροθεραπεία, έχουμε τόσο πολύ συνηθίσει στο αποσταγμένο νερό, ώστε εξακολουθούμε να παίρνουμε το ποτήρι μας κάθε βράδυ προ του φαγητού ταχτικά και με μεγάλη ευχαρίστηση. με μία τέτοια δίαιτα είναι αδύνατο να αρρωστήσουμε πλέον. Επειδή τα 87% του σώματός μας είναι νερό, φροντίζουμε δε να του δίνουμε ταχτικά το ποτήρι υπότονο νερό, όλα τα ξένα προς τον οργανισμό μας άλατα και οξέα εκβιάζονται να εγκαταλείπουν το σώμα αποχωρόντας από τους φυσικούς δρόμους εξόδου.
  Με τον τρόπο αυτό τούς απαγορεύουμε να λιμνάζουν μέσα στο αίμα. Όσο καθαρότερο είναι το αίμα, τόσο είναι δύσκολο σε τοξίνες και ξένες εν γένει ουσίες, να γίνουν αφορμή για αρρώστια, ακόμα δε και όταν κατορθώσουν να εισχωρήσουν κατατροπώνονται αισχρώς, ώστε δεν εκδηλώνεται καμία αρρώστια.Εν το μεταξύ όμως έχουμε διδαχτεί ότι το σώμα ανταπεξέρχεται με το λίγο που του δίνουμε. Το στομάχι έχει διαπαιδαγωγηθεί να χωνεύει καλά. Τρώμε αργότερα, μασούμε καλύτερα, αφομοιώνουμε λοιπόν καλύτερα, δεν ζητούμε κολοσσιαία ποσότητα τροφίμων, όπως συνέβαινε στην παθολογική μας κατάσταση, η οποία για να διατηρηθεί τέτοια, μας ζητούσε ορεκτικά, διεγερτικά, ερεθιστικά και ευφραντικά. Και αυτό το νοητικό μας ακόμη πλατύνεται, γεννούμε δικές μας νέες ιδέες και έτσι ελευθερωνόμαστε από τη σκλαβιά των ξένων επιρροών.Τρία ωφελήματα εξασφαλίζει σε όλους μας η υδροθεραπεία αυτή

 • Καθαρίζει, ξεπλύνει το αίμα, ώστε απαλλάσσεται από τις ξένες ουσίες. Όλοι οι βλεννογόνοι ξεπλένονται και ξελαφρώνουν το αίμα από το βάρος του. Οι νευρικοί δρόμοι ελευθερώνονται, ώστε οι ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες διαρρέουν ελεύθερα το νευρικό σύστημα. Τέλος η λειτουργία των αδένων ευκολύνεται για την κανονική και άφθονη παραγωγή των ορμονών.
 • Επηρεάζει, επομένως, ένα ένα όλα τα όργανα ώστε τελικώς ολόκληρος ο οργανισμός ξαναβρίσκει την κανονική του λειτουργία.
 • Για αυτό ξαναβρίσκουμε την νεανική μας δροσιά, που πολλές φορές ούτε ως νέοι δεν γνωρίσαμε, διότι χάρη της φυσιολογικής λειτουργίας των αδένων: γεννητικών, υπόφυσης, επινεφριδίων, θυρεοειδούς, σπλήνας, παγκρέατος, τα παράγωγα τους, οι ορμόνες ή εσωτερικές εκκρίσεις, οι οποίες είναι τα φρούτα του οργανισμού μας, τα τελευταία προϊόντα στα οποία καταλήγουν οι τροφές ιδίως των γεννητικών αδένων, φθάνουν σε μια κατάσταση αιθεροποίησης και έτσι ζωογονούν το αίμα, τονώνουν το νευρικό σύστημα μαζί με τον εγκέφαλο ο οποίος ευρύνεται, η δε ζωή μας φαίνεται παιγνίδι.
 • Κάποτε δοκιμάζουμε την ευχάριστη αυτή έκπληξη να βλέπουμε γνωστούς μας να αναγεννούνται και τούτο διότι με ευχαρίστηση πίνουν άφθονο νερό – όχι βέβαια το δύσοσμο και απαίσιο των μεγάλων κέντρων – ή ζουν ένα διάστημα με υγρή τροφή. Ο κοινός όμως άνθρωπος δεν έχει αυτό το ευτύχημα, άλλα τυραννιέται από μεγάλα ή μικρά ενοχλήματα στο ένα ή το άλλο όργανο και για αυτό έχει ανάγκη να βοηθήσει τη φύση για την απελευθέρωση του και την αναγέννηση. θα έπρεπε λοιπόν πάντα να έχουμε υπό’ όψη μας την υδροθεραπεία. Εάν αισθανθούμε πως δεν είμαστε τόσο καλά, υποβαλλόμαστε αμέσως στη θεραπεία για λίγες μέρες ή βδομάδες και χωρίς να αισθανόμαστε (ορισμένη αρρώστια ή καλύτερα προτού εκδηλωθεί κάποια αδυναμία ή αρρώστια.Ενεργώντας έτσι δεν έχουμε ανάγκη να υποβαλλόμαστε αργότερα σε τόσες ανησυχίες και έξοδα για να μαρκάρουμε την αρρώστια μας, να την κατατάξουμε, στο ένα ή το άλλο κεφάλαιο της παθολογίας, γιατί ο προορισμός μας εδώ δεν είναι να σπουδάζουμε την παθολογική ανατομία μας. Για αυτό φροντίζουμε σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία μας να καθαρίζουμε, να ξεπλένουμε το αίμα μας από καιρό σε καιρό. Εάν κάνουμε την υδροθεραπεία επί 5 έως 7 εβδομάδες κάθε 3, 5, 7 η 9 χρόνια, διατηρούμε το οργανικό μας σύστημα τόσο καθαρό ώστε μας εξυπηρετεί σε κάθε άποψη και είμαστε βέβαιοι για την χωρίς εμπόδια ανάπτυξη μας- στο τέλος λαμβάνουμε καθαρή συνείδηση ότι στην εξέλιξή μας προς τα επάνω δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει τέλος.Αλλά και εδώ έχουμε τα μέσα να βοηθήσουμε τη φύση. Με τις καθημερινές ασκήσεις των αδένων, ευκολύνουμε την αιθεροποιημένη ουσία να διαρρέει όλο το σώμα και να ποτίζει τον εγκέφαλο, ώστε η νοοτροπία μας ευρύνεται και τελειοποιείται, με τον φυσικό και φυσιολογικό αυτό τρόπο αενάως. Εάν δε εκτελούμε και τις ασκήσεις ρυθμικής αναπνοής, λαμβάνουμε γρήγορα συνείδηση ότι κάθε ένας από μας χωριστά, είναι ένας παράγων σε αυτή τη ζωή· δεν αφήνουμε πλέον να μας ζεύουν στο ζυγό, άλλα θέτουμε σε ενέργεια τη διάνοια μας και εκτελούμε κάθε τι που χρειαζόμαστε σύμφωνα με τη δική μας κρίση. Τότε τίποτα πλέον δεν μας είναι αδύνατο· κάθε τι που θέλουμε, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε. Διότι και τα κύτταρά μας ανανεώνονται συνεχώς αφ’ εαυτών, για αυτό η ανανέωση της νεότητας είναι όχι μόνο πνευματική άλλα και σωματική. Η διπλή αυτή δροσιά είναι ψηλαφητή στις υλικές μας αισθήσεις, την βλέπουμε με τα μάτια μας και την απολαβαίνουμε σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής.Ύστερα από όλα αυτά μπορούμε να σχηματίσουμε μία ιδέα για τη μεγάλη σημασία και χρησιμότητα του αποσταγμένου νερού στα άτομα και τις κοινωνίες.
  Έχει αποδειχθεί ότι εκεί όπου υπάρχουν μαλακά νερά 93% του πληθυσμού είναι υγιείς.
  Θα ήταν δε όλοι υγιείς αν αποστάζαν το νερό. Είναι δε γνωστό ότι σε τέτοια μέρη στέλνουμε τους ασθενείς όπου πράγματι βρίσκουν την υγεία τους. Αλλά και οι κυβερνήσεις αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για το καλό του κόσμου θα φρόντιζαν πρώτα να αποσταχτεί το νερό και ύστερα να μπει στους νεροσωλήνες.Αλλά το πνεύμα των καιρών δεν περιμένει τίποτε από το κράτος, ακόμα λιγότερο δε εκείνος που εμφορείται από το πνεύμα της εποχής, το εφευρετικό πρωτότυπο και δημιουργικό πνεύμα. Όταν λοιπόν το κράτος δεν φροντίζει για άφθονο και φτηνό αποσταγμένο νερό, το φτιάχνουμε μόνοι μας αποστάζοντας το μόνοι μας.Προφυλάξεις
  Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι φυσικές θεραπείες και τα βότανα δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης.
  Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
  Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη: Διαβάστε τους όρους χρήσης

  Print Friendly, PDF & Email
    Article "tagged" as:
    Categories:
  view more articles

  About Article Author

  write a comment

  0 Comments

  No Comments Yet!

  You can be the one to start a conversation.

  Add a Comment