Επιστροφή στην Εδέμ

Επιστροφή στην Εδέμ
08 Οκτωβρίου 00:00 2013

Η ταινία «Επιστροφή στην Εδέμ» είναι η ιστορία της ζωής ενός ανθρώπου, που περπατάει με το Θεό και μαθαίνει πώς να πάρει πίσω τις απλές, παραγωγικές μεθόδους καλλιέργειας της βιώσιμης παροχής που δόθηκαν στον άνθρωπο στον κήπο της Εδέμ. Το οργανικό σύστημα κηπουρικής που έχει προκύψει από τις απίστευτες εμπειρίες του Paul Gautschi έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ποτέ μέχρι τώρα οι βιολογικές μέθοδοι κηπουρικής του Παύλου δεν είχαν καταγραφεί και μοιραστεί!Ως μέρος της αποστολής μας να δώσεις ελεύθερα και να λάβεις ελεύθερα, οι δημιουργοί της ταινίας «Επιστροφή στο Eden» έχουν συμφωνήσει για τη δωρεάν ροή ολόκληρης της ταινίας από της 24/7. Για τους θεατές που υποστηρίζουν αυτή την ταινία, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να την δουν, εδώ είναι 10 τρόποι που μπορείτε να βοηθήσει να εξαπλωθεί η λέξη!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τη γενναιοδωρία σας!
Είναι μεγάλη συγκίνηση που σας καλωσορίζουμε για να παρακολουθήσετε την πλήρη ταινία μεγάλου μήκους, Back to Eden. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την ταινία με υπότιτλους στα Ισπανικά.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα trailer της ταινίας“Ελάτε σε μένα όλοι όσοι εργάζεστε και είστε φορτωμένοι, και εγώ θα σας δώσω ανάπαυση. Πάρτε το ζυγό μου πάνω σας και μάθετε από εμένα, γιατί είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά, και θα βρείτε ανάπαυση στις ψυχές σας. Γιατί ο ζυγός μου είναι καλός και το φορτίο μου είναι ελαφρύ.” – Ματθαίου 11:28-30.

Η ταινία «Επιστροφή στην Εδέμ» είναι συνεχούς ροής σε απευθείας σύνδεση σήμερα ως μέρος του Πράσινου Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε την πλήρη ταινία δωρεάν στην ιστοσελίδα του Πράσινου Φεστιβάλ Κινηματογράφου

view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment