Βιοσυντονισμός

Βιοσυντονισμός
31 Δεκεμβρίου 00:00 2013

Κορυφαίοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη φύση. Η κύρια πηγή των ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων είναι ο ήλιος, η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, εκ των οποίων μόνο το 6 % να φτάνουν στην επιφάνεια της Γης.Κάθε ζωντανός και μη οργανισμός, έχει τη δική του συχνότητα συντονισμού. Κάθε όργανο του σώματος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπική συχνότητα. Όλα τα βακτήρια, ιοί, παράσιτα και μύκητες έχουν επίσης τις δικές τους συχνότητες.Όταν ένα όργανο όπως το συκώτι αρρωστήσει, η συχνότητα συνήθως πέφτει. Για παράδειγμα, οι πνεύμονες συντονίζονται σε μια συχνότητα 72 κύκλων ανά δευτερόλεπτο, η οποία είναι επίσης γνωστή ως Hertz. Εάν οι πνεύμονες αναπτύξουν μια μόλυνση, τότε η συχνότητα θα αλλάξει, συνήθως πέφτει μερικά Hertz.Η αρχή του βιοσυντονισμούΑν μπορούμε να παράγουμε την ίδια συχνότητα ενός υγιή πνεύμονα, χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια συχνοτήτων, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε τον πνεύμονα να ανακτήσει την κανονική λειτουργία του. Το σώμα θεραπεύει και εξισορροπεί μόνο του, όταν είναι συνδεδεμένο σε υγιείς συχνότητες.Το φαινόμενο του συντονισμούΑν πάρουμε ως ένα άλλο παράδειγμα, ένα ποτήρι κρασιού από κρύσταλλο, αυτό έχει επίσης τη δική του συχνότητα συντονισμού, περίπου 500 Hertz. Αν μπορούμε να παράγουμε έναν ήχο στην ίδια συχνότητα και βάλουμε το γυαλί μπροστά από ένα ηχείο, τότε το γυαλί θα απορροφήσει αυτή τη συχνότητα και θα σπάσει.Με τον ίδιο τρόπο, τα μικρόβια έχουν επίσης τις δικές τους συχνότητες συντονισμού – αν μπορούμε να ταιριάξουμε αυτές τις συχνότητες, τότε τα μικρόβια θα απορροφήσουν αυτή την ενέργεια και θα εκραγούν. Μπορείτε να δείτε πως σκοτώνετε με συχνότητες ένα παράσιτο στο παρακάτω βίντεο.Υπήρξαν πολλοί ερευνητές που έχουν εργαστεί στον τομέα της ενέργειας και της ιατρικής του βιοσυντονισμού αυτόν τον αιώνα, όπως ο Δρ. Rife, ο Δρ. Voll, Δρ Schimmel, Δρ. Morell και άλλοι. Επιπλέον, χωρίς την γνώση της δύσης, οι Ρώσοι έχουν εργαστεί στο παρασκήνιο και έκαναν εκπληκτικές ανακαλύψεις στον τομέα αυτό.Οι Ρώσοι διεξήγαγαν εκτεταμένες μελέτες σε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους και δημιούργησαν ένα ακριβές σύστημα ανάλυσης και ενίσχυσης της ενεργητικής υγείας των οργάνων, καθώς και την σύνδεσή τους με συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος (δερματικές – σπλαγχνικές ζώνες). Το ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή, γιατί επιτρέπει τον άνετο και μη επεμβατικό έλεγχο, για την ενίσχυση της υγείας των κοσμοναυτών.
Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μικρές φορητές συσκευές που είναι καινοτόμες και πρωτοποριακές.Ως αποτέλεσμα της δράσης αυτών των συσκευών, ένα αποδυναμωμένο όργανο λαμβάνει την ενέργεια που απαιτείται για την κανονική λειτουργία του, το οποίο αναδιανέμεται σε ευρεία κλίμακα, αποκαθιστώντας τη λειτουργικότητα των επηρεασμένων οργάνων.
Με αυτόν τον τρόπο οι συσκευές αυτές επιτρέπουν σε κάποιον με τη βοήθεια ενός αδύναμου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, να προκαλέσουν ένα βιοσυντονισμό των οργάνων και των συστημάτων και έτσι την εναρμόνιση της λειτουργίας του συνόλου του οργανισμού. Χιλιάδες άνθρωποι κατάφεραν να μειώσουν τις δόσεις των φαρμάκων και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν σταματήσει τη λήψη τους και έχουν επανακτήσει άριστη υγεία .Η εταιρεία DΕΤΑ ELIS έχει αναπτύξει μια σειρά από θεραπευτικές συσκευές, μερικές για να ξυπνήσουν, διεγείρουν και να συμπληρώσουν τα αδρανή αποθέματα στο σώμα, και να αποκαλύψουν και καταστρέψουν τα παράσιτα και τους ιούς.
Η θεραπεία με τις συσκευές βασίζεται στις αρχές του βιοσυντονισμού. Είναι όσο πιο κοντά μπορούμε να φτάσουμε στον Όρκο του Ιπποκράτη που λέει: ” Μην κάνεις κακό ” κατά τη θεραπεία ατόμων. Οι ευγενικές συσκευές επιτύχει ακριβώς αυτό – μπορούν να θεραπεύσουν χωρίς να προκαλούν προβλήματα και παρενέργειες.
Οι συσκευές έχουν υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές με πολλές χιλιάδες ασθενείς που υπέφεραν από πολλά διαφορετικά προβλήματα υγείας και έχουν επίσης πιστοποίηση από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Δημοκρατίας. Οι συσκευές αυτές, έχουν επίσης λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε 73 διαφορετικές χώρες και έχουν κερδίσει ακόμα πολλά πιστοποιητικά και βραβεία.Γιατί οι συσκευές DETA ELIS;

Είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε από τις ασθένειες, χωρίς φάρμακα ή να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση τους.
Μπορεί να θεραπεύσει ασθένειες που θεωρούνται ανίατες, όπως ο έρπης, η ηπατίτιδα C, φυματίωση και άλλες
Μπορεί να εξαλείψει μια ευρεία ποικιλία των παρασίτων που δεν έχουν αναγνωριστεί επίσημα.
Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, και μπορεί να λειτουργήσει ως “οικογενειακός γιατρός σας”.
Είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας χωρίς παρενέργειες, η οποία επιβεβαιώνεται από όλους τους γνωστούς διαγνωστικές μεθόδους.
Μέχρι σήμερα DΕΤΑ ELIS έχει αναπτύξει περισσότερα από 1.600 προγράμματα θεραπείας, με μια συνολικά θετική επίδραση σε πολλά προβλήματα υγείας σε ποσοστό άνω του 85 %.Δείτε το βίντεο παρακάτω της εταιρείας του Deta Elis:Αυτό είναι άλλο ένα πρόσφατο βίντεο με μια συνέντευξη με τον Δρ. Γεώργιο Γεωργίου, Ph.D., έναν ολιστικό ιατρό με πολλά χρόνια εμπειρίας, που χρησιμοποιεί την θεραπεία βιοσυντονισμού
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό τηλεοπτικά στούντιο στο Λονδίνο στα μέσα Οκτωβρίου 2013 και είναι στα ελληνικά.

  Article "tagged" as:
  Categories:
view more articles

About Article Author

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment