Η Τέχνη του Παραγαδιού
Η Τέχνη του Παραγαδιού
(Βιβλίο για το Ψάρεμα)
Τα είδη των παραγαδιών, Πώς φτιάχνεται το παραγάδι, Πώς το ρίχνουμε (Καλάρισμα), Πώς το σηκώνουμε (Λεβάρισμα), Πώς το νετάρουμε (Λέντισμα), Τι πρέπει να προσέχουμε, Αναλυτικές οδηγίες βήμα – βήμα για όλα. «Η τέχνη του παραγαδιού» δεν είναι ακριβώς … βιβλίο. Στην πραγματικότητα είναι ένα κείμενο που γράφτηκε σταδιακά και σε διάστημα μεγαλύτερο των 20 ετών, υπό μορφή σημειώσεων – υπενθυμίσεων, αρχικά σε διάφορα χαρτιά σκορπισμένα εδώ κι εκεί και στη συνέχεια σε μορφή ψηφιακών αρχείων, όταν στη ζωή μου μπήκε η πληροφορική…
Συγγραφέας: Μιχάλης Μαντάς
Έκδοση: Αυτοέκδοση
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 978-960-93-7080-6
Μέγεθος: 90 σελ. / 7,88 Μb
Μορφή: pdf