Έπιπλα από παλέτες
Παιδικό κρεβάτι από παλέτεςΠολυθρόνες από παλέτεςΠαγκάκια από παλέτεςΔείτε σε video πως να αποσυναρμολογήσετε μία παλέτα
Read More »Παιδικό κρεβάτι από παλέτεςΠολυθρόνες από παλέτεςΠαγκάκια από παλέτεςΔείτε σε video πως να αποσυναρμολογήσετε μία παλέτα
Read More »Στο άρθρο αυτό θα γράψω τις προσωπικές μου μαρτυρίες από την αρθρίτιδα μου και την πρακτική θεραπεία που εφάρμοσα με δηλητήριο μέλισσας ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ …
Read More »Το I-BeamDesign σπίτι από παλέτεςΤο καταφύγιο αυτό είχε σχεδιαστεί για τους πρόσφυγες στο Κοσσυφοπέδιο, το 2006. Τώρα έχει αναπτυχθεί από την i-beam για χρήση σαν μια ανέξοδη και αποτελεσματική χαμηλού κόστους λύση για στέγαση, όχι μόνο για άτομα που μετακινήθηκαν από φυσικές καταστροφές, αλλά ακόμη σαν μία λύση για μια …
Read More »Η οικο-αυτάρκεια αναφέρεται στην κατάσταση που δεν απαιτεί καμία εξωτερική βοήθεια, υποστήριξη, αλλά ούτε και αλληλεπίδραση, για την επιβίωση. Είναι επομένως ένα είδος προσωπικής(οικογένεια) ή συλλογικής (κοινότητα) αυτονομίας.Ας θεωρήσουμε αυτόν τον απλοϊκό ορισμό σαν βάση και ας μην επεκταθούμε σε άλλες συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου που ξεφεύγουν από τα όρια αυτής …
Read More »Στην πρώτη περίπτωση, οι κότες που θα παρουσιάσουν τα συμπτώματα της αρρώστιας πρέπει να ξέρουμε, ότι δεν γιατρεύονται ή αν καμιά φορά γιατρευτούν θα είναι καχεκτικές, και επικίνδυνες να ξαναφέρουν την αρρώστια στο κοτέτσι. Για αυτό τις μεν άρρωστες κότες πρέπει να τις σφάζουμε και να τις θάβουμε σ’ ένα …
Read More »Το σουσάμι καλλιεργείται πολύ στην Περσία, Μικρά Ασία και Αίγυπτο και από τους αρχαίους χρόνους και στη πατρίδα μας λίγο. Τρία είναι που μας ενδιαφέρουν τα σόγια του σουσαμιού: με μαυριδερούς, καστανούς και άσπρους σπόρους. Σε μας προκόβει το άσπρο σουσάμι και καλλιεργείται στη Θεσσαλία και Ανατολική Μακεδονία. Η Θεσσαλία …
Read More »Η παραγωγή του εμφιαλωμένου νερού
Read More »Πως φτιάχνεται το κασέρι Το κασέρι που σε μερικά μέρη το λένε κασκαβάλι, έχει καλή γεύση και για το τόπο μας που έχουμε μικρές στάνες και πολλές φορές κουβαλάμε από μακριά το γάλα, έχει το καλό να μπορεί να κατασκευαστεί με κουβαλητά γάλατα και το καλοκαίρι ακόμα. Γίνεται με πρόβειο …
Read More »Ο Μνησίθεος κατατάσσει στην τρίτη θέση την τίφη, μετά το σιτάρι και το κριθάρι. Είναι άξιον θαυμασμού ότι ούτε εκείνος που συνέθεσε το έργο του Ιπποκράτη με τον τίτλο Περί διαίτης, όποιος παλαιός άνδρας κι αν ήταν, δεν μνημόνευσε το όνομα της Ζειάς. Γιατί, ακόμα κι αν πίστευε ότι η …
Read More »