Ένα κόντρα πλακέ σπίτι είναι επίσης ένας επιπλέον λόγος για να κάνετε το χρωματισμό με το παιδί σας.

   Στο site μας μπορείτε να εξοικειωθείτε με τις περισσότερες από τις κατασκευαστικές εταιρείες που εκπροσωπούνται στην έκθεση των κατοικιών “Low-Rise Country”.

Απλή ξύλινη καλύβα

Όλα τα μέρη είναι προ-εμποτισμένα με αντισηπτικές ενώσεις που προστατεύουν το ξύλο από την σήψη, τους μύκητες και τη μούχλα. Το πάχος των σανίδων θα πρέπει να υπερβαίνει τα 40 mm, από τα οποία τα κομμάτια κόβονται σύμφωνα με το πρότυπο. Το πλαίσιο, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, είναι εξοπλισμένο με παχιά δοκάρια, είναι επενδεδυμένο, παρατηρώντας τα ανοίγματα του παραθύρου και των θυρών που σημειώνονται στο σχέδιο.

Για την κατασκευή μιας κεκλιμένης οροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ίδια μάρκα των σανίδων, ενισχύεται περαιτέρω με τη βοήθεια των ρολών ή παρακαμπτήριων υλικών στέγης, πλακάκια.

Σε μια τέτοια “καλύβα” μπορείτε να παίξετε στο Snow White και σε τρεις χοίρους

Φοβερή καμπίνα ξύλινων σπιτιών

Ένα απλό έργο παιδικού σπιτιού από ξύλο μπορεί να μετατραπεί σε μια υπέροχη καλύβα. Σε αυτή την περίπτωση, η πολυπλοκότητα της κατασκευής είναι συγκρίσιμη με την τοποθέτηση ενός κορμού για μια πλήρης κατοικία: ως αποτέλεσμα, σχηματίζεται ένα μικρό ισχυρό, σταθερό κτίριο. Το εσωτερικό από τις τρεις πλευρές είναι εφοδιασμένο με ανοίγματα παραθύρων, εδώ είναι δυνατή η παροχή υψηλής ποιότητας παραθυρόφυλλα.

Μέσα μικρό σπίτι  κάνουν ένα κατάστημα και ένα τραπέζι, αλλά, φυσικά, αυτό δεν είναι το μόνο έπιπλα που μπορούν να διακοσμήσουν το δωμάτιο. Μια μικρή βεράντα θα δώσει στο σπίτι μια πιο ευγενή εμφάνιση.

Το κυριότερο είναι ότι η κατασκευασμένη δομή παιχνιδιού δεν κρύβει τον κίνδυνο για την υγεία του παιδιού. Μιλάμε για σωστή στερέωση των στοιχείων μιας ξύλινης δομής. Είναι σημαντικό ότι κατά τη διάρκεια των εξωτερικών παιχνιδιών τα παιδιά δεν τραυματίζονται ή γδέρνονται. Οι πίνακες πρέπει να είναι προσεκτικά otgovatκαι ισχύουν προστατευτικό στρώμα  κάθε ουσία βαφής.

Οι βίδες, τα καρφιά και τα μεταλλικά συρραπτικά δεν πρέπει να ξεκολλήσουν και να βγουν έξω, είναι κλειστά με ειδικά βύσματα.

DIY σπίτι το κάνετε μόνοι σας

Σήμερα, τα καταστήματα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από καλοκαιρινά σπίτια για παιδιά, αλλά δεν μπορούν όλοι να το αγοράσουν. Δημιουργώντας ένα σχέδιο με τα χέρια σας σύμφωνα με ένα μεμονωμένο σκίτσο που εφευρέθηκε το παιδί θα ήταν η καλύτερη λύση.

Σημαντικό: πριν ξεκινήσετε την οικοδόμηση μιας δομής, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλες τις επιθυμίες του ίδιου του παιδιού σας.

Θα πρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σε φωτεινά χρώματα. Σχετικά με την κατασκευή μπορείτε να σχεδιάσετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από παραμύθια και κινούμενα σχέδια. Αυτή η διαδικασία πρέπει επίσης να περιλαμβάνει το παιδί, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί να δείξει τα ταλέντα και τις ικανότητές του. Το σπίτι, το οποίο γίνεται από τα χέρια ενός παιδιού, θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμο γι ‘αυτόν.

Τι είδους δέντρο μπορεί να χτίσεις για ένα παιδί;

Το παιδικό κατάλυμα είναι κατασκευασμένο από διάφορα υλικά που είναι διαθέσιμα σε όλους. Αν μετά την κατασκευή του σπιτιού παρέμειναν οικοδομικά υλικά τότε γενικά δεν μπορείτε να αγοράσετε τίποτα. Είναι δυνατή η κατασκευή παιδικών ξύλινων κατοικιών από μοριοσανίδες, DVP, ράβδους, κόντρα πλακέ και άλλα υλικά από ένα δέντρο.

Playhouse για ένα παιδί από κόντρα πλακέ

Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή, πρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο, διάταξη ή σκίτσο. Αυτό θα αξιολογήσει τη δομή, θα καθορίσει πού θα τοποθετηθεί η πόρτα και τα παράθυρα. Είναι επιθυμητό να το έχετε έτσι ώστε να είναι ορατό στους γονείς, έτσι ώστε το παιδί να είναι πάντα ορατό.

Τα καλύτερα μέρη στα οποία το παιδί μπορεί να αποσυρθεί και να ονειρευτούν είναι ξύλινα παιδικά σπίτια, φωτογραφίες των οποίων παρουσιάζονται εδώ.

 

Για να δημιουργήσετε μια καλύβα καλοκαιρινής κόντρα πλακέ, θα χρειαστείτε 2-3 φύλλα υλικού. Η ποσότητα του κόντρα πλακέ που χρησιμοποιείται εξαρτάται από το μέγεθος και το μέγεθος της δομής. Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε πάχος. Στο κατάστημα πωλείται σε πάχος 8-12 mm. Τα παράθυρα πρέπει να απέχουν 60 cm από το δάπεδο και η πόρτα πρέπει να είναι 30 cm υψηλότερη από το ύψος των παιδιών. Αλλά μην ξεχνάτε το μέγεθος της πόρτας, καθώς ο ενήλικας, αν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να μπει σε αυτό ελεύθερα.

Το κτίριο πρέπει να είναι μεγάλο έτσι ώστε να είναι ευρύχωρο και ευρύχωρο. Η οροφή είναι εγκατεστημένη σε γωνία 45 μοιρών. Τα φύλλα από κόντρα πλακέ είναι καρφωμένα μεταξύ τους, τότε κόβονται τα ανοίγματα των παραθύρων και των θυρών. Η κορυφή είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό με τον τοίχο. Κατά την ανέγερση της κατασκευής, είναι απαραίτητο να το αλέσετε με ένα χαρτί σμύριδας ή μια ειδική μηχανή λείανσης. Αυτό θα αποφύγει θραύσεις και βλάβη του δέρματος.

Το επόμενο βήμα είναι η διακόσμηση και η εγκατάσταση επίπλων.

Προσοχή: η ζωγραφική της δομής πρέπει να είναι ασφαλής για τα σμάλτα και τα βερνίκια του παιδιού.

Είναι επιθυμητό να σχεδιάσετε μια καλύβα κατόπιν αιτήματος του παιδιού. Τα χρώματα πρέπει να επιλέξουν φωτεινά, πολύχρωμα, πλούσια. Για τα κορίτσια, ο σχεδιασμός μπορεί να ζωγραφιστεί σε λαμπερό ροζ χρώμα, όπως στην φωτογραφία που παρουσιάστηκε.

Παιδικό κατάλυμα για το παιδί από ξύλινες σανίδες

Η δομή των ξύλινων σανίδων πρακτικά δεν υπόκειται σε φθορά. Ως εκ τούτου, πολλές γενιές παιδιών θα παίξουν στην καλύβα. Στην αρχή, ένας γιος ή κόρη θα το διαχειριστεί, και μετά από λίγο – ένας εγγονός ή εγγονός. Για μια μεγάλη οικογένεια, είναι σημαντικό να οικοδομήσουμε ένα μεγάλο προσωρινό σπίτι, έτσι ώστε να παρεμβαίνουν όλοι οι τύποι. Η κατασκευή οδηγιών βίντεο για την κατασκευή των σανίδων μπορεί να προβληθεί παρακάτω.

Για να οικοδομήσουμε τη δομή της δομής, θα χρειαστείτε ράβδους με διατομή 5 εκ. Ο σχεδιαστής των παιδιών – ένα ξύλινο σπίτι θα είναι ισχυρό και ανθεκτικό αν το επεξεργαστείτε με βερνίκι κατάστρωμα. Για παράθυρα και πόρτες, κατασκευάζονται ειδικά ένθετα, τα οποία τοποθετούνται σε κατακόρυφη θέση. Το χτισμένο πλαίσιο για την ενίσχυση της αντοχής κόβεται με λεπτές ξύλινες σανίδες, το πάχος του οποίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 2 cm.

Η κατασκευή στέγης είναι κατασκευασμένη από ξύλο του ίδιου τμήματος. Θα πρέπει να εγκατασταθεί στους ήδη τελειωμένους τοίχους. Λεπτές σανίδες από 2 cm γεμίζονται στην οροφή.

Προειδοποίηση: για να αποφευχθεί η διαρροή της οροφής, η οροφή πρέπει να ενισχυθεί με στεγανοποίηση.

Ένα πλαστικό καπάκι μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το υλικό στεγάνωσης. Μετά την κατασκευή, η δομή είναι βαμμένη σε μια προεπιλεγμένη σειρά χρωμάτων και καλύπτεται με λάκα καταστρώματος. Η φωτογραφία δείχνει μια εγκατάσταση παιδιών για αγόρια.

Γυρίστε στα πόδια για ένα παιδί

Ένα ενδιαφέρον μικρό σπίτι – μια καλύβα με τα πόδια θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας σε ένα fairyland. Το παραμυθένιο σπίτι μπορεί να έχει διάφορα μεγέθη, σχήματα, χρώματα. Η φωτογραφία παρουσιάζει ένα από τα ενδιαφέροντα, δημιουργικά σχέδια του παιδικού σπιτιού για παιχνίδια.

Για να χτίσετε μια καλύβα, τα πόδια μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλινες ράβδους, μεταλλικούς σωλήνες, πέτρες και άλλα διακοσμητικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σημαντικό: Το σπίτι προορίζεται, πρώτα απ ‘όλα, για παιδιά, οπότε μην κάνετε τα πόδια πολύ ψηλά.

Το ύψος των ποδιών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 70 cm. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια μικρή σκάλα ή μερικά βήματα. Εάν τα πόδια δημιουργούνται από σωλήνες, τότε θα πρέπει να σκάβουν 1/3 σωλήνες στο έδαφος. Η βάση των ποδιών πρέπει να σταθεροποιηθεί. Για παράδειγμα, χύστε σκυρόδεμα.

Στην κορυφή κάθε σωλήνα, σφυρήλατο ένα ξύλινο μπλοκ στο οποίο στερεώνεται η βάση της καλύβας. Τα θεμέλια μπορούν να κατασκευαστούν από σανίδες με διατομή περίπου 4 εκ. Έπειτα κατασκευάζεται η κατασκευή των σανίδων. Το προκύπτον πλαίσιο είναι επενδυμένο με λεπτές σανίδες, μετά το οποίο ανεγέρθηκε η οροφή. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από τα ίδια υλικά με ολόκληρη τη δομή.

Η είσοδος στην καλύβα στα πόδια είναι εξοπλισμένη με μια άνετη σκάλα με κιγκλιδώματα. Το ύψος του κιγκλιδώματος πρέπει να είναι περίπου 50 έως 70 εκατοστά, το ύψος του οποίου καθορίζεται από την ηλικία και το ύψος του παιδιού. Τα σκαλοπάτια πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 εκατοστά έτσι ώστε να είναι άνετα να σκαρφαλώνουν μαζί τους και τα πόδια τοποθετούνται εντελώς μέσα σε αυτά.

Το παιδικό ξύλινο σπίτι για το δόσιμο μπορεί να συμπληρωθεί με ένα αρχικό sandbox, οριζόντια μπαρ για σωματικές ασκήσεις, ένα συγκρότημα παιχνιδιών από παιχνίδι και αθλητικό εξοπλισμό. Όλα τα στοιχεία πρέπει να είναι ζωγραφισμένα φωτεινά. περιοχή χρωμάτων. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να σπάσετε ένα παρτέρι ή ένα κρεβάτι με λουλούδια. Το παιδί θα φροντίσει γι ‘αυτήν και θα αναπτύξει τα ταλέντα και τις ικανότητές της.

Κούκλα για ένα παιδί

Το όνειρο κάθε παιδιού είναι ένα όμορφο, ευρύχωρο σπίτι για τα παιχνίδια και τις κούκλες του. Τα μικρά παιδιά αγαπούν να παίζουν με παιχνίδια, τα διασκορπίζουν σε κάθε γωνιά. Μια αυτόνομη κούκλα λύνει αυτό το πρόβλημα μία για πάντα.

Ένα τεράστιο σπίτι για κούκλες μεγέθους μιας ντουλάπας μπορεί να χτίσει οποιοδήποτε γονέα. Για αυτό πρέπει να δείξετε λίγη φαντασία και ικανότητα. Παιδική ξύλινη κουκλόσπιτο  μπορεί να κατασκευαστεί από μοριοσανίδες ή άλλα παρόμοια υλικά. Για να δημιουργήσετε τη δομή θα χρειαστεί παζλ, κόλλα, φύλλα μοριοσανίδας. Κάθε άτομο μπορεί να το κατασκευάσει, επειδή η κατασκευή είναι τόσο εύκολη που ακόμη και το παιδί μπορεί να το αντιμετωπίσει.

Σημαντικό: το ξύλινο δέντρο πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά ασφαλή για τα παιδιά.

Το κουτί συναρμολογείται πολύ απλά. Μπορείτε να κόψετε μικρά παράθυρα στους τοίχους και να τα γυαλίσετε με λεπτό διαφανές γυαλί, παχύ, πολύχρωμο φιλμ ή χρήση πλαστικά μπουκάλια. Με τη βοήθεια ενός φακού μπορεί να είναι ηλεκτρισμένη σχεδίαση. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι για κούκλες με σχέδια, λεπτές πλάκες, αυτοκόλλητα, κορδόνια, κορδέλες. Για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σπίτι, θα πρέπει να παρουσιάσετε μόνο τη φαντασία.

DIY House Doll

Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή, είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε ένα σχέδιο ή σκίτσο της μελλοντικής δομής, καθώς και να σκεφτείτε πού θα εντοπιστούν τα παράθυρα, οι πόρτες και οι σκάλες. Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις μικρότερες λεπτομέρειες και τις επιθυμίες του ίδιου του παιδιού σας.

Για να δημιουργήσετε ένα ντουλάπι πολλαπλών ορόφων για παιχνίδια και κούκλες, δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς ένα λεπτομερές σχέδιο. Είναι ευκολότερο να επανασχεδιάσετε το σχέδιο σε περίπτωση αλλαγών παρά να αποσυναρμολογήσετε την κατασκευασμένη δομή.

Σημαντικό: Το μέγεθος του σπιτιού πρέπει να αντιστοιχεί στην αύξηση των κούκλες και των διαστάσεων των επίπλων παιχνιδιών.

Στο σπίτι πρέπει να υπάρχουν παράθυρα, πόρτες, σκάλες, μπάνιο, φως. Κατά την καλωδίωση ενός σπιτιού, είναι απαραίτητο να σκεφτείτε τη μόνωση όλων των καλωδίων έτσι ώστε να μην δημιουργούν κίνδυνο.

Προειδοποίηση: Μην χρησιμοποιείτε λάμπες που θερμαίνονται.

Μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία είναι το κλειδί για μια υγιή ενήλικη ζωή για όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γονείς προσπαθούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας πλήρους και επιτυχημένης προσωπικότητας.

Τα παιδιά συχνά συνδέονται με τις μητέρες και τους μπαμπάδες τους και αγαπούν να τους δίνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους. Ωστόσο, κάθε παιδί χρειάζεται το δικό του μικρό χώρο, όπου μόνο αυτός θα είναι ο ιδιοκτήτης.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να οικοδομήσετε ένα ξύλινο σπίτι για παιδιά για τη θερινή διασκέδαση των αγαπημένων σας απογόνων. τα παιχνίδια του θα φιλοξενούν μέσα του, θα υπάρχει χώρος για τις φαντασιώσεις και τα όνειρά του. Και αν φροντίζετε πραγματικά γονείς, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία: οικοδομήστε ένα σπίτι με τα χέρια σας λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του παιδιού σας. Ακόμη καλύτερα – να τον προσελκύσει στην κατασκευή, αναθέτοντάς τον ρόλο ενός αρχιτέκτονα, μηχανικού ή σχεδιαστή.

Στην κατασκευή ενός παιδικού σπιτιού δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο ακόμη και για έναν άνθρωπο που δεν έχει ειδική εκπαίδευση στα κτίρια. Μετά από όλα, αυτό το σχέδιο πρέπει να είναι απλό. Το κύριο πράγμα είναι να το διακοσμήσετε εξωτερικά και εσωτερικά για να το φτιάξετε φωτεινό και πολύχρωμο, όπως στο παραμύθι των παιδιών.  Έτσι πού να αρχίσω; Φυσικά, από το έργο.

Σχέδιο κατασκευής

Κατά την ανάπτυξη ενός έργου, εξετάστε τα ακόλουθα σημεία:

  • τι σπίτι θέλετε: ανοιχτό ή κλειστό τύπο?
  • διαστάσεις της μελλοντικής δομής ·
  • θέση ·
  • υλικά για τοίχους, στέγες, παράθυρα και πόρτες.
  • την παρουσία επιπρόσθετων εξαρτημάτων (ταράτσα, διαφάνεια, επεκτάσεις, φράχτη, κούνια, σκάλες, άμμο, κ.λπ.).

Επιπλέον, εξετάστε τις αποχρώσεις όπως:

  • κινητικότητα ή ακινησία της κύριας δομής ·
  • ύψος των παραθύρων (όχι λιγότερο από 500-600 mm από το πάτωμα).
  • ύψος πόρτας (τουλάχιστον 200 mm πάνω από το ύψος του παιδιού).
  • την ποιότητα των τοίχων (θα πρέπει να είναι ομαλή και ασφαλής) ·
  • οροφή (πρέπει να είναι μη επίπεδη, έτσι ώστε το παιδί να μην μπορεί να αναρριχηθεί σε αυτό).

Σχεδιάστε το σχέδιο μόνοι σας. αν υπάρχει αμφιβολία, συμβουλευτείτε οποιονδήποτε από τους ειδικούς που γνωρίζετε για να έχετε το σωστό σχέδιο.

Σχέδιο σπίτι με σκάλες

Σχεδίαση ενός θεάτρου με πάγκους

Εργαλεία και υλικά

Για την κατασκευή ενός μικρού σπιτιού θα χρειαστείτε:

  1. Πίνακες πίνακα με ράφια, από τα οποία θα ανεγερθούν οι τοίχοι του σπιτιού.
  2. Μπαρ
  3. Λεπτές πλάκες.
  4. Κύλινδρος ρομπερό.
  5. Βίδες και καρφιά.
  6. Βαφή και χρώματα διαφόρων χρωμάτων για διακόσμηση.

Δεν μπορώ να το κάνω χωρίς απαραίτητα εργαλεία: φτυάρια, ταμπόν, σφυρί, κατσαβίδι, επίπεδο, κυκλικό πριόνι, τεχνικό μαχαίρι, βούρτσες για ζωγραφική.

Πραγματοποιήστε περικοπές από το εσωτερικό των πλαισίων, για να αποφύγετε την τσιμπή στο εξωτερικό.

Εγκαθιστούμε τοίχους, παράθυρα και πόρτες

Επιλέξτε ένα μέρος για το σπίτι. Είναι σημαντικό να υπάρχει πολύς ελεύθερος χώρος γύρω από το σπίτι. Μετά από όλα, τα παιδιά αγαπούν να παίζουν στον καθαρό αέρα.

Φέρουμε το ανώτερο στρώμα του εδάφους και δημιουργούμε ένα πλαίσιο των σανίδων για το δάπεδο. Στη συνέχεια, σχηματίζουν το δάπεδο των ξύλινων πάνελ.

Ετοιμάζουμε τη βάση για το μελλοντικό σπίτι

Επίσης, από ξύλινες σανίδες και πλαίσια δημιουργούν ξύλινες ασπίδες για τοίχους. Τώρα είναι σημαντικό να κόψετε τα ανοίγματα για τα παράθυρα και τις πόρτες. Το σπίτι θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο παράθυρα, ώστε το δωμάτιο να είναι επαρκώς φωτισμένο. Ξεκινήστε με τα παράθυρα και μην κόψετε τις πόρτες μέχρι το τέλος,  έτσι ώστε το χαλαρό πλαίσιο να μην χάνει την ακαμψία. Φινίρισμα πριονίσματος πόρτα  μόνο μετά την τοποθέτηση του μπροστινού πίνακα.

Καλύψτε όλα τα εξαρτήματα με λεκέδες και βερνίκια (μέσα και έξω), στη συνέχεια συνδέστε τα. Κατ ‘αρχάς στερεώστε το δάπεδο και, στη συνέχεια, στερεώστε τους τοίχους.

Ιδέες ξύλινων σπιτιών για παιδιά

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι πρωτότυπο, τότε εξετάστε την παρακάτω επιλογή επιλογών:

  1. Κουκέτα με σκάλα.
  2. Νεράιδα καλύβα στα πόδια κοτόπουλου.
  3. Ξύλινο ξυλόγλυπτο σπίτι με μπροστινή σκάλα.
  4. Σπίτι με σκάλες και θόλο.
  5. Ένα μικρό περίπτερο.
  6. Σπίτι με σοφίτα.
  7. Κούκλα για κορίτσια.
  8. Κρεμαστό σπίτι δέντρων.
  9. Δεντρόφυτο με γέφυρα ανάρτησης.
  10. Σπίτι-κληματαριά στον κήπο.
  11. Σπίτι με σπειροειδή σκάλα.
  12. Teremki, διαστημόπλοια και ρουκέτες, ιπτάμενα πιατάκια κ.λπ.

Bunk House

Σπίτι με παιδική χαρά

Σπίτι “αερόστατο”

Φωτεινό σπίτι με έπιπλα

Όπως μπορείτε να δείτε, ένα παιδικό σπίτι μπορεί να είναι αυτό που βλέπουν τα παιδιά σας ή η φαντασία σας. Το κύριο πράγμα είναι να κάνει το κτίριο ασφαλές, να γίνει ένα άνετο καταφύγιο για το παιδί σας και να καταθέσει την ευτυχία και την αγάπη στην ψυχή του.

Στη ζεστή εποχή, τα παιδιά απολαμβάνουν ιδιαίτερα το χρόνο τους έξω. Προκειμένου τα νεότερα μέλη της οικογένειας να είναι κοντά στο σπίτι, είναι καλύτερο να οργανώσετε μια ζώνη παιχνιδιού για αυτούς στον κήπο.

Μικρά σπίτια τοποθετημένα σε δέντρα ή ακριβώς στο έδαφος στον κήπο μετατρέπονται σε ένα αγαπημένο μέρος για να παίξουν τα παιδιά. Το κύριο πράγμα είναι να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον στη ζώνη παιχνιδιού.

Οι επιλογές για την οργάνωση τέτοιων ζωνών είναι πολλές, και από αυτό το άρθρο θα μάθετε περισσότερα πρωτότυπες ιδέες  δημιουργία σπιτιών για παιδιά καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι  το κάνετε μόνοι σας

Τα παραδείγματα φωτογραφιών θα σας δείξουν τι μοιάζουν τα κτίρια και οι ζώνες παιχνιδιών και μπορείτε να αποφασίσετε για το σχέδιο. Αφού εξοικειωθείτε με ενδιαφέρουσες ιδέες, ίσως θελήσετε να ευχαριστήσετε το παιδί σας και τους φίλους του με ένα τέτοιο βολικό μέρος για να παίξετε.

  Παιδικό σπίτι στη χώρα με τα χέρια τους, φωτογραφία

 

Δημοφιλείς ιδέες

Πριν προχωρήσετε στην ανεξάρτητη δημιουργία ενός παιδικού θεάτρου στον κήπο, πρέπει να επιλέξετε την έννοια μιας μίνι δομής. Πρώτα απ ‘όλα, εξετάστε το σκοπό της κατασκευής: θα είναι μια αποκλειστική ζώνη τυχερών παιχνιδιών ή θα είναι ένα άνετο μέρος για μια καλή ξεκούραση με άνετα έπιπλα;

Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, επιλέξτε την καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσετε ένα σπίτι για παιδιά στον κήπο. Μεταξύ των πιο δημοφιλών ιδεών είναι:

Εξερευνήστε και άλλες επιλογές για τα σπίτια τυχερών παιχνιδιών: τα κτίρια αυτά μπορούν να διαφέρουν τόσο ως προς το σχεδιασμό όσο και ως προς τη διαμόρφωση, το μέγεθος, τα υλικά που χρησιμοποιούνται και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

  Σπίτι για παιδιά στη χώρα, φωτογραφία

 

 

Τρόποι διακόσμησης

Αφού αποφασίσατε τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες θα είναι οι διαστάσεις του σπιτιού των παιδιών. Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να διαθέσετε μια μεγάλη περιοχή για την οργάνωση της περιοχής παιχνιδιού, κάντε μια δομή μικρού μεγέθους, απελευθερώνοντάς την από περιττά εσωτερικά στοιχεία, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινούνται ελεύθερα και να μην τραυματίζονται.

Εάν η προαστιακή περιοχή είναι μεγάλη, να χτίσετε ένα ευρύχωρο σπίτι. Ο εσωτερικός του χώρος μπορεί να χωριστεί σε διάφορες ζώνες. Σε ένα τέτοιο σπίτι μπορεί να παίξει μια μεγάλη παιδική εταιρεία.

Μια σημαντική παράμετρος είναι το ύψος του κτιρίου, επειδή η διαμονή στο σπίτι θα πρέπει να είναι άνετη τόσο για τα μικρά παιδιά όσο και για τα παιδιά ψηλότερα και μεγαλύτερα. Όσο υψηλότερη κάνετε τη δομή, τόσο το καλύτερο.

Μια καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε ζώνες στις οποίες μπορείτε να αναρριχηθείτε στους τοίχους: γι ‘αυτό πρέπει να βάλετε τα χαλιά στο πάτωμα για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των παιδιών. Εάν το κτίριο σχεδιάζεται να κατασκευαστεί από ξύλο, οι παράμετροί του συζητούνται καλύτερα με τους επαγγελματίες.

Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε ένα κατάλληλο έργο για ένα εξοχικό σπίτι που προορίζεται για παιδιά να περνούν το χρόνο τους στον καθαρό αέρα: το κτίριο μπορεί να είναι ανοιχτό ή κλειστό. Οι ανοιχτές συναντήσεις συνδυάζονται με χώρο παιχνιδιού δρόμου. είναι συνήθως εξοπλισμένα με τοίχους σε μία ή δύο ή τρεις πλευρές.

Τα κλειστά κτήρια σχεδιάζονται από τους τοίχους σε όλες τις πλευρές. Μπορούν να έχουν παράθυρα και ακόμη και μικρά μπαλκόνια, υπάρχουν επίσης εντελώς απομονωμένες κατασκευές.

  Παιδικό σπίτι για να δώσει τα χέρια τους: φωτογραφίες και ιδέες από αυτοσχέδια μέσα

Σύσταση:  Η καλύτερη λύση είναι να δημιουργήσετε ένα σπίτι για παιδιά με τουλάχιστον δύο παράθυρα. Η παρουσία ανοίγματος παραθύρων θα παρέχει καλό φωτισμό μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα δώσει στους ενήλικες την ευκαιρία να φροντίσουν τα παιδιά.

Αυτο-σχεδιασμένο σπίτι για παιδιά στο dacha μπορεί να είναι σταθερό και κινητό. Η κινητή δομή μπορεί να μετακινηθεί σε διαφορετικές ζώνες του χώρου, λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες συνθήκες ή καθοδηγούμενη από τη δυνατότητα παρατήρησης παιδικών παιχνιδιών, για παράδειγμα, από εξοχικό σπίτι.

Τα παράθυρα γίνονται το καλύτερο σε ύψος 60 εκατοστών, και οι πόρτες – πάνω από το ύψος των παιδιών κάπου 25 εκατοστά περίπου. Το ύψος των ανοιγμάτων των θυρών μπορεί επίσης να φτάσει στο ανώτατο όριο, έτσι ώστε όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες να μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι.

Εάν χτίζετε ένα σπίτι στον κήπο, που βρίσκεται σε ένα δέντρο, πρέπει να αποφασίσετε: πού είναι καλύτερο να το κατασκευάσετε. Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης των κλάδων, το μέγεθος του δέντρου και η ηλικία του.

Δεν πρέπει να οικοδομήσετε ένα σπίτι για παιδιά σε κωνοφόρα δέντρα: τα κλαδιά τους δεν μεταδίδουν πρακτικά τις ακτίνες φωτός. Είναι καλύτερα να σχεδιάσετε ένα σπίτι στο κάτω μέρος της στέψης, στην περίπτωση αυτή το ύψος του κτιρίου από το έδαφος θα αυξηθεί ταυτόχρονα με την ανάπτυξη του δέντρου.

Θα πρέπει επίσης να αποφασίσει εκ των προτέρων πώς θα διακοσμήσετε το σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να το διακοσμήσετε με σχέδια παιδιών, αν το κτίριο βρίσκεται στο έδαφος. Ή ζωγραφίστε την πρόσοψη και τους τοίχους από το εσωτερικό σε διαφορετικά χρώματα. Συνδέστε τα παιδιά στην επιλογή των χρωμάτων.

  Πώς να διακοσμήσετε ένα παιδικό σπίτι στη χώρα, φωτογραφία

Επιλογή υλικών

Απλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδιάζονται πλαστικά παιδικά σπίτια, αν χρησιμοποιείτε τελικά έργα. Τέτοιες δομές είναι υγιεινής και πρακτικά αποκλείουν τη δυνατότητα τραυματισμών στα παιδιά. Πλαστικές κατασκευές – φως, μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των μίνι-σπιτιών είναι η αφθονία των χρωμάτων.

Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να κατασκευάσετε ένα τέτοιο σπίτι μόνος του, αγοράστε ένα έτοιμο μοντέλο πλαστικής δομής. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

  Παιδικό σπίτι στη χώρα, φωτογραφία

Ένα παιδότοπο για παιδιά μπορεί να κατασκευαστεί από φύλλα από κόντρα πλακέ. Κόντρα πλακέ – υλικό προϋπολογισμού, ζυγίζει λίγο και είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Τα φύλλα από κόντρα πλακέ χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία απλών και μικρών παιδικών κατοικιών, όπου μπορείτε να φτιάξετε τα παράθυρα του επιθυμητού σχήματος και τους τοίχους – ζωγραφισμένα όμορφα.

Αλλά η πιο δημοφιλής επιλογή – η κατασκευή του ξύλου. Τέτοιες κατοικίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και φυσικά smogitsya στο τοπίο dacha. Επιπλέον, το ξύλο υφίσταται οπτικούς μετασχηματισμούς. Αξίζει επίσης να σημειωθούν τέτοια πλεονεκτήματα των ξύλινων κτιρίων όπως η αντοχή, η ανθεκτικότητα και η ασφάλεια της λειτουργίας.

  Παιδικά σπίτια για να δώσουν από ένα δέντρο, μια φωτογραφία

Επιπλέον, πώς να σχεδιάσετε ένα σπίτι για τα παιδιά στον κήπο, πρέπει να λάβετε υπόψη τις ιδιαιτερότητες της διακόσμησης κτιρίων από ξύλο, αν επιλέξετε αυτό το υλικό:

  • τα τοιχώματα μέσα και έξω πρέπει να υποβάλλονται σε λείανση, ώστε να γίνονται ομαλά, και τα παιδιά δεν τραυματίζονται.
  • η οροφή δεν θα πρέπει να σχεδιαστεί ομοιόμορφα, διαφορετικά μικρά σπαθιά θα ανεβαίνουν σε αυτό.
  • έτσι ώστε η δομή να μην καταρρεύσει μπροστά από το χρόνο, να την επεξεργαστείτε με προστατευτικές ενώσεις.
  • για να διακοσμήσετε τους τοίχους σε ένα ξύλινο σπίτι ταιριάζει ακόμα και απλή ταπετσαρία.

Παιδικά σπίτια από ξύλο για τον κήπο και άλλες εγκαταστάσεις αυτού του τύπου μπορούν να συμπληρωθούν με άλλα στοιχεία, όπως κούνιες, φράκτες ή αμμοθίνες. Οι αναφερόμενες λεπτομέρειες θα κάνουν τη ζώνη αυτή πιο ποικιλόμορφη και ενδιαφέρουσα.

Εάν πρόκειται να κανονίσετε ένα χώρο για αναψυχή για παιδιά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αγοράσετε ένα φουσκωτό μοντέλο.

  ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Ή ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΙΟΣΚΙ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΜΠΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΣΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΟΣΚΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Γ.

Παραδοσιακή έκδοση κατασκευής

  Πώς να οικοδομήσουμε ένα σπίτι παιχνιδιών; Εξετάστε τα χαρακτηριστικά της κατασκευής ενός σπιτιού για παιδιά μεγέθους 160 x 160 x 140 εκ. Το ύψος του κτιρίου θα είναι ίσο με 90 εκ.

Για να δημιουργήσετε το πλαίσιο θα χρειαστείτε:

  • 4 βασικές μονάδες μεγέθους 20x20x40.
  • 20 αξιόπιστες γωνίες για το στήριγμα μεγέθους 70х50.
  • 22 γωνίες μεγέθους 90х40.
  • 11 στοιχεία σύνδεσης της γωνιακής μορφής στο μέγεθος 145χ35.
  • 11 μπάρες με παραμέτρους 60x40x3 cm.
  • 4 εσωτερικές σανίδες με παραμέτρους 135x28x6 cm.

Οι τοίχοι απαιτούν τα ακόλουθα υλικά:

  • 4 πακέτα των 10 φορτάμαξες 12,5x90x3 cm το καθένα.
  • 2,7 λίτρα χρώματος (σκιά πεύκου) και 0,9 λίτρα χρώματος (χρώμα καρυδιού).
  • 2 μεγέθη πλάκας μεγέθους 90 x 1,8 μέτρα.
  • μετωπικές διαστάσεις 90 x 3 μέτρα.
  • 4 γωνίες με μέγεθος 60 x 60.
  • λεία σύκα 20,5 μ.
  • 2 ξύλινες σανίδες με διαστάσεις 140x20x1,8 για περβάζια παραθύρων.

Θα χρειαστείτε επίσης 5 μπάρες (50x50x3 εκ.), 0,17 cu. πίνακες (25×130), 5 φύλλα ondulin, 3 φύλλα ondulin κορυφογραμμής, 6 κάτοχοι δοκών 2.1 m το καθένα. Αυτά τα υλικά είναι απαραίτητα για τη δημιουργία της στέγης του κτιρίου.

Σημείωση!  Το διοικητικό συμβούλιο πρέπει να λάβει άκρη.

Οι βίδες πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ένωση υλικών. Εκτός από αυτά τα υλικά, θα χρειαστείτε υλικό στέγης. Το κόστος αγοράς των απαραίτητων πρώτων υλών για το σχεδιασμό του σπιτιού των παιδιών θα είναι περίπου 17 χιλιάδες ρούβλια. Το ποσό δεν είναι τόσο μικρό, αλλά αν θέλετε να ικανοποιήσετε το παιδί σας, θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα.

Ξεκινάμε τη διαδικασία αυτο-κατασκευής ενός ωραίου σπιτιού για παιδιά.

Σχέδιο εργασίας και οδηγίες βήμα προς βήμα:

Σπίτι από ξύλο για παιδιά έτοιμο προς χρήση.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι αυτο-κατασκευής σπιτιών για παιδικά παιχνίδια στην περιοχή ή στον κήπο. Μπορείτε να σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά των δομών αυτών, αλλά κατά τη διάρκεια της κατασκευής μην ξεχνάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα της δομής.

Σε ένα ασφαλές και πανέμορφο σπίτι τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν όλο το καλοκαίρι και τις επόμενες ζεστές εποχές.

Αυτο-σχεδιασμένα σπίτια όχι μόνο θα ευχαριστήσουν τα παιδιά, αλλά θα μετατραπούν σε ένα highlight. σχεδιασμός τοπίου  στον ιστότοπό σας. Τέτοια κτήρια έχουν αισθητική εμφάνιση και ταιριάζουν απόλυτα στο φυσικό τοπίο.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ: ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ.

Βίντεο

Για να μάθετε πώς να χτίσετε ένα όμορφο σπίτι για παιδιά στο καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι από αυτοσχέδια μέσα, μπορείτε να μάθετε από αυτό το βίντεο:

Γκαλερί φωτογραφιών με παραδείγματα παιδικών σταθμών

Πώς να οικοδομήσουμε ένα ξύλινο σπίτι για παιδιά

Ως παιδιά, προσπαθήσαμε να κατασκευάσουμε το δικό μας ξεχωριστό κατάλυμα – ένα σπίτι παιχνιδιών.

Μια δονούμενη δομή από το κουτί, το χαρτόνι ή τα κλαδιά με τη μορφή μιας καλύβας έφερε το υπερήφανο όνομα του σπιτιού και φάνηκε το καλύτερο.

Έχοντας ωριμάσει, σκεφτόμαστε τη δημιουργία ενός πιο ανθεκτικού σπιτιού για παιδιά.

Το πιο συχνά κατασκευασμένο παιδικό σπίτι από ξύλο. Η επιλογή του υλικού για το σπίτι λόγω λογικών σκέψεων – υλικό ξύλου είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό. Ένα μικρό σπίτι από κωνοφόρο ξύλο θα έχει θετική επίδραση στην υγεία του παιδιού. Επιπλέον, θα επιτρέψει στο παιδί να αισθάνεται ανεξάρτητη. Έχοντας οικοδομήσει ένα αναπτυγμένο σπίτι με πλήρη ανάπτυξη για το παιδί σας, θα του παρέχετε το δικό του χώρο παιχνιδιού όπου μπορεί να παίξει σε αυτό σε κάθε καιρό.

Για τους γονείς, το κυριότερο είναι ότι είναι ασφαλές, φθηνό και ταιριάζει στο γενικό στυλ της εξοχικής κατοικίας ή της εξοχικής γης. Ένα άλλο πλεονέκτημα του σπιτιού είναι ότι, όπως είναι περιττό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ένα outhouse, έτσι να το πω, ένα όμορφο υπόστεγο για την αποθήκευση εργαλείων κήπου, περιττών πραγμάτων ή καυσόξυλων.

Πώς να φτιάξετε ένα ξύλινο σπίτι για παιδιά

Σε αυτό το άρθρο, περιγράφονται βήμα προς βήμα οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ενός ξύλινου σπιτιού για παιδιά με τα χέρια σας.

1. Ιδέες ορφανοτροφείο

Αρχικά, σκεφτείτε πώς θα μοιάζει το σπίτι, ποιος τύπος, τύπος και μέγεθος θα είναι. Για αυτό πρέπει να προσδιορίσετε:

  • Πληκτρολογήστε Άνοιγμα ή κλείσιμο.
  • Μεγέθη. Κατεχόμενη περιοχή και υψόμετρο.
  • Τοποθεσία εγκατάστασης / τοποθεσία. Ένα σπίτι εγκατεστημένο στο έδαφος και σε ένα δέντρο έχει μια διαφορετική αρχή μιας εποικοδομητικής συσκευής.
  • Το υλικό από το οποίο θα κατασκευαστεί το κτίριο.
  • Η παρουσία των παραθύρων, των θυρών και του υλικού για αυτούς?
  • Η παρουσία πρόσθετων εξαρτημάτων – μια επέκταση, ένας φράχτης (φράχτη), μια βεράντα, μια ολίσθηση, μια αμμοδόχος, μια κούνια, μια σκάλα.
  • Η παρουσία εσωτερικής διακόσμησης.

Εικόνες από το σπίτι για παιδιά

Κατά την ανάπτυξη ενός οικιακού σχεδίου, εξετάστε τα εξής:

  • κινητικότητα ή ακινησία. Από αυτό εξαρτάται το μέγεθος του σπιτιού και η τεχνολογία της κατασκευής του.
  • έχοντας τουλάχιστον δύο παράθυρα είναι απαραίτητη. Πρώτον είναι ο φωτισμός. Δεύτερον, η καλύβα πρέπει να είναι σαφώς ορατή για έλεγχο.
  • το ύψος των παραθύρων από το πάτωμα πρέπει να είναι 500-600 mm?
  • ύψος πόρτας. Στα 200-300 mm. ψηλότερο από ένα παιδί. Αλλά είναι καλύτερο να τα φτάσετε στο ανώτατο όριο, γιατί αργά ή γρήγορα θα προσκληθείτε στο μικρό σπίτι.
  • τους τοίχους. Πρέπει να είναι ομαλή για την εξάλειψη της πιθανότητας τραυματισμού.
  • την οροφή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι επίπεδη. Για να μην προσελκύσει ένα παιδί να ανεβεί πάνω του.

 

Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας σκίτσο ή να χρησιμοποιήσετε έτοιμα σχέδια. Παρακάτω στα σχηματικά σχέδια βρίσκονται τα έργα παιδικών σπιτιών, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν με τα χέρια σας.

Το σχέδιο του παιδικού σπιτιού με όλες τις καθορισμένες διαστάσεις θα βοηθήσει στην σωστή προετοιμασία των υλικών για την κατασκευή.

3. Εργαλεία και υλικά για την κατασκευή

Εργαλείο:

  • χειραγωγός?
  • αεροπλάνο.
  • ταινία μέτρο?
  • σμίλη?
  • μεταλλική γωνιά?
  • επίπεδο κτιρίου ·
  • τρυπάνι?
  • κατσαβίδι ή σφυρί και καρφιά.
  • χαρτί σμύριδας (για λείανση ξύλου)?
  • βούρτσες και βαφές για τη βαφή ενός σπιτιού ή οποιουδήποτε υλικού φινιρίσματος, όπως επένδυση τοίχων ή παρακαμπτήριος τοίχος.

Υλικό:

  • για την κατασκευή του πλαισίου. Συνιστώμενη ενότητα 50×50;
  • ξυλεία για επιμετάλλωση. Πίνακες ή επίκλιση θα δημιουργήσει ένα όμορφο σπίτι?
  • κόντρα πλακέ (πάχος όχι μικρότερο από 8 mm) ή OSB για επιμετάλλωση. Φθηνότερο, αλλά λιγότερο ανθεκτικό υλικό που απαιτεί πρόσθετη επεξεργασία.
  • υλικό στέγης?
  • τούβλο?
  • γυαλί για παράθυρα (εάν είναι απαραίτητο και μόνο για παιδιά ηλικίας άνω των 7 ετών και ακόμη και σε αμφιβολία – είναι προτιμότερο να αποκλείεται οποιαδήποτε παρουσία γυαλιού).

4. Κατασκευή ξύλινου παιδικού σπιτιού με τα χέρια του

4.1 Ίδρυμα

Φυσικά, δεν πρέπει να χύνεται ένα στερεό θεμέλιο για ένα παιδικό θέατρο από ξύλο. Αλλά αφαιρέστε το βάθος του εδάφους 80-100 mm. και να το τούβλο σε ολόκληρη την περιοχή του κτιρίου δεν τοποθετεί. Έτσι η καλύβα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Ως επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί καταστρώματα. Αλλά η απόκτηση είναι πολύ ακριβή.

Η πιο οικονομική και πιο γρήγορη επιλογή είναι να δημιουργηθεί ένα θεμέλιο με πολλά τούβλα και ένα εξάρτημα μπαρ που είναι τοποθετημένο σε αυτό. Αυτή η προσέγγιση στη βάση της συσκευής χρησιμοποιείται συνήθως σε θερμοκήπια.

4.2 Όροφος του σπιτιού

Το φύλο είναι καλύτερα εξοπλισμένο σύμφωνα με τους κανόνες του είδους. Συγκεκριμένα, βάλτε τα κούτσουρα και γεμίστε το δάπεδο πάνω τους. Ή τοποθετήστε το OSB ή το κόντρα πλακέ σε δύο στρώματα, έτσι ώστε το επόμενο στρώμα να επικαλύπτει τις ραφές του προηγούμενου.

4.2 Τοίχοι και πλαίσιο του παιδικού σπιτιού

Στις γωνίες του Ιδρύματος, ανοίχτηκαν οπές για την εγκατάσταση της δέσμης. Αυτός είναι ένας οπίσθιος τοίχος. Πριν βάζετε την ξυλεία στο έδαφος, πρέπει να την επεξεργαστείτε. Επιπλέον, στην τοποθέτηση των παραθύρων και των θυρών τίθεται επίσης ξυλεία. Για ακαμψία, οι ράβδοι του πλαισίου μπορούν να στερεωθούν μαζί με μια μεταλλική γωνία. Περαιτέρω το πλαίσιο είναι ραμμένο με σανίδες ή κόντρα πλακέ.

Το ξύλινο σπίτι των παιδιών, το σχέδιο του οποίου δίνεται παρακάτω, μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με την εγκατάσταση υποστηρίξεων.

Για ένα συνηθισμένο σπίτι, υπάρχει μια απλούστερη επιλογή – χτυπήστε τις σανίδες από τις σανίδες. Και στην περίμετρό τους να γεμίσει την ξυλεία. Στη συνέχεια χτυπήστε ξύλινες ασπίδες μεταξύ τους.

Το υλικό είναι έτοιμο για την ιστοσελίδα www.moydomik.net

4.3 Οροφή για παιδικό σπίτι

Η εγκατάσταση της στέγης αρχίζει με την κατασκευή γλωττίδων. Για αυτούς χρησιμοποιείται η ίδια ξυλεία όπως και για το πλαίσιο. Δύο τρίγωνα τοποθετούνται σε απέναντι τοίχους. Εάν είναι απαραίτητο, μεταξύ τους τίθενται μερικά ακόμα.

Ανάμεσά τους η ξυλεία είναι γεμισμένη. Ένα ή περισσότερα εξαρτάται από το τι θα καλύψει την οροφή. Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις σανίδες στα φράγματα και την καλύπτουμε. υλικό στέγης. Για παράδειγμα, πλακάκια ondulin ή bitumen (μπορείτε απλά να ράψετε το χαρτόνι ή ακόμα και να φτιάξετε μια οροφή).

Ή τους χτυπάμε σε μια ασπίδα, η οποία στη συνέχεια θα προσκολληθεί στα φράγματα.

Η ουσία είναι η ίδια, η διαφορά στην ευκολία της εργασίας. Μια ράμπα ή δύο, εφόσον η στέγη δεν χρησιμοποιείται από το παιδί ως παιδική χαρά. Αν τα χαρτόνια ταιριάζουν καλά, αρκεί να τα επεξεργαστείτε με ένα αντισηπτικό και να τα βάψετε.

5. Τελειώνοντας το ξύλινο σπίτι των παιδιών

Για να φτιάξετε ένα ξύλινο σπίτι για παιδιά κατασκευασμένο με τα δικά σας χέρια, παρακαλώ, πρέπει να φροντίσετε για την προστασία του ξύλου όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αντιμετωπίζονται με λύσεις κατά των σφαλμάτων και της σήψης. Και στη συνέχεια ανοίξτε το λεκέ, το βερνίκι ή το χρώμα.

Μέσα στο σπίτι, εγκαταστήστε πάγκους ή κάντε ένα τραπέζι και καρέκλες κατάλληλων μεγεθών.

6. Ασφάλεια του παιδικού σπιτιού

Ξεχωριστά, θέλω να επικεντρωθώ στο πώς να φτιάξω το σπίτι ασφαλές. Για αυτό χρειάζεστε:

  • επιλέξτε μια επίπεδη πλατφόρμα για να εγκαταστήσετε το σπίτι. Ή ένα αξιόπιστο δέντρο?
  • Ελέγξτε την ποιότητα της επεξεργασίας ξύλου. Μηχανοκίνητο για την αποτροπή εισόδου τμημάτων. Και το αντισηπτικό – ξύλο πρέπει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
  • βιδώστε σωστά τις βίδες.
  • για στέγες είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε μαλακά υλικά ή πολυανθρακικό. Επειδή για παράδειγμα τα μεταλλικά πλακίδια έχουν αιχμηρά άκρα και μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό.

Treehouse

Αν έχετε ήδη μεγαλώσει από ένα μικρό παιδικό σπίτι στο έδαφος, τότε ήρθε η ώρα να κινηθείτε υψηλότερα, για παράδειγμα, στην κορώνα του δέντρου (τέντα, κούνημα, δηλαδή ανώτερο / μεσαίο κλάδο του δέντρου). Επιπλέον, περιγράφουμε πώς να φτιάξουμε ένα σπίτι δέντρων για παιδιά με τα χέρια τους.

1. Επιλέγοντας ένα δέντρο. Δώστε προσοχή στην κορώνα του δέντρου, τον κορμό, τη θέση των κλαδιών, την ηλικία του δέντρου και το μέγεθος του. Τα κωνοφόρα δέντρα δεν είναι πολύ κατάλληλα για αυτό το είδος κατασκευής, επειδή οι βελόνες επιτρέπουν να περάσει λίγο φως. Επιπλέον, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι καθώς μεγαλώνει, το δέντρο θα αλλάξει το σχήμα του. Ως εκ τούτου, να βασιστείτε στα χαμηλότερα κλάδους ή να προσπαθήσετε να λάβετε υπόψη αυτό το γεγονός.

3. Σχέδια σπιτιών για τα παιδιά στο δέντρο θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το σχέδιό σας και να φανταστείτε τι θα φανεί το τελικό προϊόν.

4. Όλες οι εργασίες για την κατασκευή των τοίχων και της οροφής του σπιτιού είναι καλύτερο να παράγουν στο έδαφος. Όμως, η συσκευή στήριξης δαπέδου, ανήκει στην κατηγορία των πολυώροφων έργων.

Για να κάνετε το πάτωμα στο σπίτι στα κλαδιά θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια πλατφόρμα που θα αποτελέσει τη βάση ολόκληρης της δομής. Μπορεί να υποστηριχθεί από πρόσθετα υποστηρίγματα τοποθετημένα στο έδαφος ή υποστηρίγματα τοποθετημένα στον κορμό ενός δέντρου.